Hälsosamma Produkter

Vill du börja 2022 i Hälsans tecken då är du välkommen till mig

 • Jag arbetar med produkter som gör skillnad utifrån och in och inifrån och ut.
 • Hos mig får du både se och känna känslan
 • Det är en stor skillnad på forskar baserade produkter och marknadsföringsprodukter.

Vad är viktigt för dig när det gäller hudvårdsprodukter ?

 

För 10 år sedan hittade jag äntligen ett ”brand” som jag kunde ställa mig bakom i ALLT de gör. Nuskin, ett forskar baserat företag med ett innovations tänk. De ligger verkligen i framkant i allt de gör. Att alltid veta att var produkt som släpps gör skillnad är något som gör mig 100% säker på att mina kunder blir nöjda. Miljötänket är något som oxå är viktigt för oss alla och även där visar de framfötterna.

Vill du bli en helnöjd kund med professionell konsultation & som får glädjen att verkligen både se och känna skillnaden på din hud ?

Det finns produkter från topp till tå. Här får du ett smakprov.

HEMMASPA MASKINER som vunnit och vinner priser år efter år

NR 1 LUMISPA –  som vunnit 5 år i rad  för bästa rengöringsmaskin och gör det enastående väl – men som dessutom ger flera ytterligare hudvårdande fördelar.

 

 • Avlägsnar effektivt alla spår av makeup, fett och smuts som samlats under dagen
 • Huden får ett strålande utseende
 • Ger en ren och fräsch känsla
 • Främjar ungdomlig hy
 • Orsaker att älska produkten

  100 % av användarna fick jämnare, mjukare hud*

  62 % större hudlyster**

  100 % av användarna fick synligt renare hud*

  52 % av användarna fick mindre synliga porer*

Boost…

…är nästa steg för att på bara två minuter ge huden ett synbart mer strålande, fylligare och spänstigare utseende med ungdomlig lyster och jämn hudton.

GALVANIC SPA Förstärk din huds ungdomliga look från topp till tå. Fina linjer och rynkor minskar synbart, huden får en ny lyster, hårbotten och hud vitaliseras.

GALVANIC BODY TRIO för en fastare och lenare kropp.

En basserie i världsklass – Nutricencials – med *bioadaptiva ingredienser. Här hittar du serien med ingredienser som anpassar sig efter din hud och miljön runtomkring dig…

* Bioadaptivt botaniskt komplex – en blandning av fem botaniska extrakt från växter som trivs bäst i extrema klimat. Inkluderar Rosenrot, maralrot, sprängticka, resurrectionmossa och siberisk ginseng och som kan hjälpa din hud att motstå dagliga stressfaktorer som utsläpp, UV-strålar och oxidativ stress

 

…en serie som passar ALLA

 
Jo du hörde rätt. Du behöver bara välja på vilken konsistens och vilken doft som du tycker om.

Lumispa

 

Har du 2 minuter morgon och kväll? Då får du en synbart renare, jämnare och mjukare hud. Men även mer lyster och mindre porer.

EPOCH SERIEN med etnobotaniska produkter. Har du någonsin testat fotsalvan SOLE SOLUTION så vet du vad som hjälper mot torra och spruckna fötter . Serien består av 14 produkter och är som mitt apotek, ett nyttigt sådant.

AGE LOC vår ANTIAGING SERIE – Älska varje år som går. AgeLOC-tekniken kan genom att ta itu med de främsta källorna till åldrande, väsentligt minska ålderstecken. Att gå på orsaken till åldrandet istället för symptomet.

För visst vill DU ha produkter som gör skillnad ?

Valuta för pengarna är ju alltid önskvärt Ibland fastnar vi i märken för reklamen men är kanske inte helt nöjda. Låt mig visa vad det skulle kunna innebära för dig att använda Nuskins produkter

Välkommen att testa kostnadsfritt. Boka ett konsultation. Jag kommer att bidra med professionell hjälp så att du känner att du hittat rätt.

 

Allt startar med att testa och om du är redo för en förändring?

Karin Friberg

Besöksadress

Landshövdingevägen 8
(ingång runt hörnet ner i källaren)
26252 ÄNGELHOLM

Kontakt

0730 304 305
karin@omtanka.com