Om mig

Jag som driver Omtänka heter Karin Friberg

2017 – 10 år har gått sedan jag öppnade Omtänka. Många utbildningar, kunskaper, insikter har det blivit genom åren . Idag jobbar jag med msk på alla plan. Från de som vill utveckla sig själv och förverkliga sina drömmar till de som har behov av att frigöra sig från smärta eller de som önskar att underhålla kropp och själ. Huden har blivit något jag intresserat mig mer och mer av då jag idag har insikter i vad huden står för. Jag är så otroligt tacksam för förtroendet från alla klienter – ni bidrar alla med så mycket

Lite om mig och min väg till den jag är idag.

Jag startade Omtänka 2007 för att jag  vill arbeta med det som ligger mig varmast om hjärtat – människor   Alla är vi unika och det är det som gör det så fantastiskt och lärorikt. Steget till att arbeta med alternativa behandlingsformer kändes därför som ett helt naturligt val.

Att upptäcka och få bekräftelse på sin egen kapacitet är en fantastisk känsla. Intuitionen har fått styra i de flesta av mina beslut när det gäller mina utbildningar. Tänk att få vara sin egen regissör – det är något som jag önskar att alla får känna på. När man är redo för en förändring vågar man släppa taget.

1982 blev jag färdig undersköterska men efter några år inom vården sadlade jag om och har sedan  arbetat inom många olika yrkeskategorier – alla har varit lika givande – de har alla bidragit till den person som jag är idag och det känns bra ha dessa olika erfarenheter när jag idag jobbar som terapeut.

2005 påbörjade jag mina utbildningar inom komplementär medicin. Den första till Energiterapeut inom EBT med Bart Smyth. Detta var en utbildning som fick mig att inse den enorma potential som finns inneboende i oss – att allt är möjligt bokstavligt talat. Att få möjligheten att dela med sig av detta ser jag som en gåva.  Kroppen talar till oss – vi skall bara våga lyssna. Tankens kraft kan verkligen förändra livet…

Utbildning till bindvävsmassör gick jag på Terapeutskolan i Landskrona hos Lena Berndtsdotter.

Bioenergiteknik – Tankens Kraft med Boris på Axelssons Institut i Stockholm

Därefter utbildade jag mig på Hälsoteket i Malmö till Diplomerad massör inom svensk, klassisk massage.

Hösten 2008 åkte jag till Stockholm, Axelssons institut, och utbildade mig inom japansk, traditionell massage. Även kallad energimassage 2008-2009 utbildade jag mig inom Breema och därefter följde Reconnection healing med Eric Pearl våren 2009. 

Seniorcoachutbildning vare en helt fantastisk utbildning där jag fick möjlighet till djupa samtal, att hitta positiva lösningar på saker som kunde främja hälsan och den livssituation som varje klient befann sig i.

Medicinsk Yogainstruktör, en insiktsfull kurs -det kändes som att knyta ihop påsen. Allt föll på plats kropp och själ. Mediyoga  kan åstadkomma så mycket. Andningen är så otroligt viktig för att hålla sig frisk. Den röda tråden i hälsa. Läs mer under fliken medicinsk yoga .

Ju mer jag upptäcker, desto mer finns det att upptäcka.  Att var här och nu i denna stunden är fantastiskt – Livet är en gåva– vi behöver vårda oss själva.

Välkommen till mig!

Comments are closed.