Kvällar som gör skillnad på riktigt

Nu är det dax att bjuda in till härliga kvällar med personlig rådgivning för både nya och befintliga kunder. Jag hjälper er att verkligen få resultat !

Istället för att vara på resande fot och göra flera TEMA Hälsokvällar- med olika inriktningar som alla varit en succé så kommer jag nu att göra det på hemmaplan i min egen studio. Onsdagar alt Torsdagar Tid: 19- 21.30 med olika inriktningar

Något för ALLA se schema nedan

Vad de alla har gemensamt är att de berör det viktigaste vi har  – vårt välmående och vår unika hud

Torsdag 14/2   Alla hjärtans dagEtnobotaniska produkter 

ETNOBOTANIK – Är du intresserad av vad växter kan göra för din hud. Vi går igenom en serie fantastiska  hudvårdsprodukter som jag kallar mitt apotek. Du får naturligtvis testa, känna och lukta. Kryper det i benen ?, trött i benen ? Exem? Vad använder jag när jag bränner mig ? Vi behandlar fötterna 0ch njuter. En intressant kväll där vi lär oss mycket.

Onsdag 20/2    SPA kväll – ANSIKTE

Vad sägs om en kväll där allt FOKUS ligger på ansiktet ? En stunds information innan Du får hjälp med att prova ut produkter som passar just din hud, att kunna KÄNNA och framför allt SE skillnad är vad alla önskar och det är anledningen till att jag jobbar med detta . Du gör din kvällsrutin och mer därtill för ansiktet innan du går hem, sen är det bara att krypa ner och lägga huvudet på kudden. Huden kommer att var dig evigt tacksam och ansiktet kommer att stråla på morgonen av Instaglow.

Torsdag 28/2   Basvård /Kropp/Hår/Fötter

Känner du dig torr i huden eller i hårbotten när du duschar ? Har du torra  fötter som du jämt får fila  ? Nariga händer ? Vi går igenom varför och vad man kan göra åt det för att råda bot. Denna kväll går vi igenom bas hudvård – det som alla använder sig av varje dag för att känna sig rena och fräscha. Jag hjälper er att prova ut vad som passar dig.

Att använda smink utan att se sminkad ut- att hitta rätt färgton. Varför känns det som man har ett lager i ansiktet ? Vi går igenom allt från grunden det finns enkla förklaringar Allt

Max 4-5  Personer/kväll

Jag bjuder på  dricka och tilltugg

Det går givetvis bra att boka in er om ni är några stycken som vill komma på annan tid. Vill du komma själv för personlig rådgivning  – så löser vi det oxå

Boka din plats genom att betala in 300:- Om ni handlar över 500:-drar jag av 200:-

Anmäl er på 0730-304305 genom att swisha och skriv namn och datum när ni vill komma

Ser fram emot att träffa er alla:-)

PS. För alla som är kunder sedan länge kommer jag att ha speciella kundkvällar framöver  håll utkik DS

 

Posted in Karin's Thoughts & News | Leave a comment

ÖPPET HUS 13 JANUARI 15-18

God fortsättning på det nya året 🙂

Nu är vi klara, och en av mina drömmar har blivit sann❤️

ÖPPET HUS Söndagen den 13 januari 15-18
på OMTÄNKA Landshövdingevägen 8 i ÄNGELHOLM

Välkommen att ? titta in för att se vad jag kan erbjuda
Men innan dess bjuder jag in till att:

Prova på Medicinsk yoga: Måndag 7 januari kl 19.00
Anmäl dig på PM till mig begränsat antal platser

Januari -19 startar jag nya kurser;
Medicinsk Yoga måndagar med start 14/1 kl 17.00 alt 19.00

Pris : 2200:-

Yogakurs för män med början Måndag 28/1 kl 20.45   4 tillfällen

Pris :750:-

Hela mitt liv har min röda tråd varit människor och Sedan 12-år tillbaka så har jag arbetat med att bidra till att människor på ett mer holistiskt vis då kropp och själ hänger ihop. Jag har under åren praktiserat olika kroppsbehandlingar  och medicinsk yoga på
lite olika adresser i Ängelholms city. Men under senvintern 2018, så har jag skapat en egen studio och spa på min hemmaadress i en mysig, avslappnad och trygg miljö.

Jag har flertalet dokumenterade utbildningar i min port folie
Jag erbjuder:

?Medicinsk yoga en yoga för ALLA  läs mer under fliken yoga
? Kroppsbehandlingar klassisk, bindväv mfl läs mer under fliken behandlingar
? Ansiktsbehandlingar
? Kostnadsfri rådgivning som berör din hälsa och hud

Välkomna till mig 

Posted in Karin's Thoughts & News | Leave a comment

Vad är viktigt för dig ?

För mig är det många saker som känns viktiga:  att alla msk har lika värde, en god hälsa, att ha ärliga och godhjärtade vänner & arbetskollegor. Att bemöta andra så som jag vill bli bemött själv Att ha en positiv främjande sysselsättning som bidrar till att utveckla mig och andra runtomkring mig,  att börja dagen med ett leende, att var en god förebild för alla ungdomar och barn som växer upp. Att uppmuntra dem ” att tänka utanför boxen” – ingenting är omöjligt – det  beror bara på hur mycket man verkligen vill ha det  Att säga JA till saker även om jag inte kan dem- jag kan ju lära mig. Att skapa  TID och pengar till att göra det som känns viktigt. Har jag möjlighet att tjäna mer pengar kan jag bidra än mer till andra. Att se människor växa är det som verkligen känns rätt i hela kroppen. Att TRO på människor. Att vara ÖPPEN Jag väljer att omfamna livet vad det än innebär. Att ha MÅL att jobba mot. Jag vet att jag är regissör i mitt eget liv och jag är så tacksam för det – känns det så för er andra oxå ?  Hade varit både kul och intressant och få höra ifrån alla mina vänner på FB vad som är viktigt i livet för just dig.

 

 

Posted in Karin's Thoughts & News | Leave a comment

Äntligen dax för Medicinsk Yoga ….

ÄNTLIGEN …till alla mina fantastiska  gamla som nya och blivande elever

Efter ett långt uppehåll börjar det närma sig termins start för min medicinska Yoga kurs. Underbart att få komma igång – FOKUS . Man blir verkligen varse om skillnaden när man inte använder sig av den kontinuerligt. Jag skulle vilja visa hela världen vilken enorm skillnad det gör i var och ens liv. Det blir mer och mer vanligt att utöva yoga – det behövs i vår samhälle och var och ens liv. -Såväl Fysiskt som mentalt-

Alltid lika roligt och stimulerande  att få arbeta med msk i utveckling, att få dela nya upptäcker och insikter. Kursen börjar : Måndagen den 30 Januari kl 19- 20.15  på Helhet. Det finns några platser kvar,  är du intresserad så hör gärna av dig här eller PM mig . Det finns en del att läsa på min hemsida här ovan under medicinsk yoga.

SAT NAM

Posted in Karin's Thoughts & News | Leave a comment

En underbar känsla ..

En snöig och slaskig  onsdag, i skåneland MEN  vad det känns bra i kroppen med vattenfasta även om  jag inte sovit ordentligt på 2 nätter. Hungern finns där eller är det mentalt… avsaknad av mat?

Det händer saker i kroppen  och det var ju det som var ett av målen. Har ni haft känslan när ni har bestämt er på riktigt !! Jag menar på riktigt alltså ? Det känns som om man kan flytta berg … och ja  den känslan är det väl många som skulle vilja låna. Känns lite som ett lyckorus,  allt är möjligt och man springer omkring och ler och ja de finns mycket att le åt i världen Många vill kanske påstå det motsatta men det är ju det som gör att man känner sån tacksamhet  och mår bra. Jag önskar alla er därute att ni testar på och bestämmer er för något och kör järnet vad det än må vara:-)  Trots alla kommentarer , skeptiker och nej sägare STÅ UPP FÖR DIG SJÄLV

Dela gärna med er vad ni bestämt er för ?  I want to know – ja det vill jag verkligen

Jag har bestämt mig för många saker – ja verkligen bestämt mig  !!! Fortsättning följer…..


Posted in Karin's Thoughts & News | Leave a comment

2017 HANDLINGENS ÅR

 Ett år i handlingens tecken ligger framför mig, det blir ett spännande år där mycket kommer att falla på plats. Nya msk, nya insikter om sig själv och om andra. Nya mål som kommer att infrias – Att skriva en blogg på engelska med start nästa vecka Tjoho.

Idag tog  jag beslutet till ett ännu hälsosammare liv. En Detox som börjar med 4 dagars vattenfasta. Hur skall det gå  ? Och varför gör jag då detta ? Av många goda anledningar, dels för att rensa kroppen och för att kolla min uthållighet och hur känns det att gå hungrig  ! ( Visste ni att hjärnan fungerar bättre efter 4 dagars vattenfasta) Få av oss här i Sverige behöver ens lägga energi på att fundera över mat för dagen  Vi köper när vi behöver så varför inte hjälpas åt att köpa/ donera mat till de som behöver det bättre.

I december var det flera yngre personer som bestämde sig för att bli månadsgivare – en  STOR ELOGE till er. Lämna PM alla ni som känner att ni vill bidra till en bättre värld – jag vet att ni finns – tänk med hjärtat !

https://www.nuskin.com/sv_SE/culture/nourish_the_children.html

Jag överlever hungern och jag har att ta av

Posted in Karin's Thoughts & News | 1 Comment

Jag har flyttat.

Jag har i helgen flyttat min verksamhet från Storgatan 59A till 68C.

Ingen lång flytt, snett över gatan in på gården i Ängelholms gamla Magasinbyggnad.

Jag är nu en del i Nätverket HELHET . Det känns fantastiskt inspirerande och jag hoppas att ni alla kommer att trivas lika bra som jag

Lokalerna är jättemysiga och det råder LUGN och RO.

Välkomna att boka tid.

Posted in Karin's Thoughts & News | Leave a comment