Kvällar som gör skillnad på riktigt

Nu är det dax att bjuda in till härliga kvällar med personlig rådgivning för både nya och befintliga kunder. Jag hjälper er att verkligen få resultat !

Istället för att vara på resande fot och göra flera TEMA Hälsokvällar- med olika inriktningar som alla varit en succé så kommer jag nu att göra det på hemmaplan i min egen studio. Onsdagar alt Torsdagar Tid: 19- 21.30 med olika inriktningar

Något för ALLA se schema nedan

Vad de alla har gemensamt är att de berör det viktigaste vi har  – vårt välmående och vår unika hud

Torsdag 14/2   Alla hjärtans dagEtnobotaniska produkter 

ETNOBOTANIK – Är du intresserad av vad växter kan göra för din hud. Vi går igenom en serie fantastiska  hudvårdsprodukter som jag kallar mitt apotek. Du får naturligtvis testa, känna och lukta. Kryper det i benen ?, trött i benen ? Exem? Vad använder jag när jag bränner mig ? Vi behandlar fötterna 0ch njuter. En intressant kväll där vi lär oss mycket.

Onsdag 20/2    SPA kväll – ANSIKTE

Vad sägs om en kväll där allt FOKUS ligger på ansiktet ? En stunds information innan Du får hjälp med att prova ut produkter som passar just din hud, att kunna KÄNNA och framför allt SE skillnad är vad alla önskar och det är anledningen till att jag jobbar med detta . Du gör din kvällsrutin och mer därtill för ansiktet innan du går hem, sen är det bara att krypa ner och lägga huvudet på kudden. Huden kommer att var dig evigt tacksam och ansiktet kommer att stråla på morgonen av Instaglow.

Torsdag 28/2   Basvård /Kropp/Hår/Fötter

Känner du dig torr i huden eller i hårbotten när du duschar ? Har du torra  fötter som du jämt får fila  ? Nariga händer ? Vi går igenom varför och vad man kan göra åt det för att råda bot. Denna kväll går vi igenom bas hudvård – det som alla använder sig av varje dag för att känna sig rena och fräscha. Jag hjälper er att prova ut vad som passar dig.

Att använda smink utan att se sminkad ut- att hitta rätt färgton. Varför känns det som man har ett lager i ansiktet ? Vi går igenom allt från grunden det finns enkla förklaringar Allt

Max 4-5  Personer/kväll

Jag bjuder på  dricka och tilltugg

Det går givetvis bra att boka in er om ni är några stycken som vill komma på annan tid. Vill du komma själv för personlig rådgivning  – så löser vi det oxå

Boka din plats genom att betala in 300:- Om ni handlar över 500:-drar jag av 200:-

Anmäl er på 0730-304305 genom att swisha och skriv namn och datum när ni vill komma

Ser fram emot att träffa er alla:-)

PS. För alla som är kunder sedan länge kommer jag att ha speciella kundkvällar framöver  håll utkik DS

 

This entry was posted in Karin's Thoughts & News. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *