Vad är viktigt för dig ?

För mig är det många saker som känns viktiga:  att alla msk har lika värde, en god hälsa, att ha ärliga och godhjärtade vänner & arbetskollegor. Att bemöta andra så som jag vill bli bemött själv Att ha en positiv främjande sysselsättning som bidrar till att utveckla mig och andra runtomkring mig,  att börja dagen med ett leende, att var en god förebild för alla ungdomar och barn som växer upp. Att uppmuntra dem ” att tänka utanför boxen” – ingenting är omöjligt – det  beror bara på hur mycket man verkligen vill ha det  Att säga JA till saker även om jag inte kan dem- jag kan ju lära mig. Att skapa  TID och pengar till att göra det som känns viktigt. Har jag möjlighet att tjäna mer pengar kan jag bidra än mer till andra. Att se människor växa är det som verkligen känns rätt i hela kroppen. Att TRO på människor. Att vara ÖPPEN Jag väljer att omfamna livet vad det än innebär. Att ha MÅL att jobba mot. Jag vet att jag är regissör i mitt eget liv och jag är så tacksam för det – känns det så för er andra oxå ?  Hade varit både kul och intressant och få höra ifrån alla mina vänner på FB vad som är viktigt i livet för just dig.

 

 

This entry was posted in Karin's Thoughts & News. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *