Äntligen dax för Medicinsk Yoga ….

ÄNTLIGEN …till alla mina fantastiska  gamla som nya och blivande elever

Efter ett långt uppehåll börjar det närma sig termins start för min medicinska Yoga kurs. Underbart att få komma igång – FOKUS . Man blir verkligen varse om skillnaden när man inte använder sig av den kontinuerligt. Jag skulle vilja visa hela världen vilken enorm skillnad det gör i var och ens liv. Det blir mer och mer vanligt att utöva yoga – det behövs i vår samhälle och var och ens liv. -Såväl Fysiskt som mentalt-

Alltid lika roligt och stimulerande  att få arbeta med msk i utveckling, att få dela nya upptäcker och insikter. Kursen börjar : Måndagen den 30 Januari kl 19- 20.15  på Helhet. Det finns några platser kvar,  är du intresserad så hör gärna av dig här eller PM mig . Det finns en del att läsa på min hemsida här ovan under medicinsk yoga.

SAT NAM

This entry was posted in Karin's Thoughts & News. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *