En underbar känsla ..

En snöig och slaskig  onsdag, i skåneland MEN  vad det känns bra i kroppen med vattenfasta även om  jag inte sovit ordentligt på 2 nätter. Hungern finns där eller är det mentalt… avsaknad av mat?

Det händer saker i kroppen  och det var ju det som var ett av målen. Har ni haft känslan när ni har bestämt er på riktigt !! Jag menar på riktigt alltså ? Det känns som om man kan flytta berg … och ja  den känslan är det väl många som skulle vilja låna. Känns lite som ett lyckorus,  allt är möjligt och man springer omkring och ler och ja de finns mycket att le åt i världen Många vill kanske påstå det motsatta men det är ju det som gör att man känner sån tacksamhet  och mår bra. Jag önskar alla er därute att ni testar på och bestämmer er för något och kör järnet vad det än må vara:-)  Trots alla kommentarer , skeptiker och nej sägare STÅ UPP FÖR DIG SJÄLV

Dela gärna med er vad ni bestämt er för ?  I want to know – ja det vill jag verkligen

Jag har bestämt mig för många saker – ja verkligen bestämt mig  !!! Fortsättning följer…..


This entry was posted in Karin's Thoughts & News. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *