2017 HANDLINGENS ÅR

 Ett år i handlingens tecken ligger framför mig, det blir ett spännande år där mycket kommer att falla på plats. Nya msk, nya insikter om sig själv och om andra. Nya mål som kommer att infrias – Att skriva en blogg på engelska med start nästa vecka Tjoho.

Idag tog  jag beslutet till ett ännu hälsosammare liv. En Detox som börjar med 4 dagars vattenfasta. Hur skall det gå  ? Och varför gör jag då detta ? Av många goda anledningar, dels för att rensa kroppen och för att kolla min uthållighet och hur känns det att gå hungrig  ! ( Visste ni att hjärnan fungerar bättre efter 4 dagars vattenfasta) Få av oss här i Sverige behöver ens lägga energi på att fundera över mat för dagen  Vi köper när vi behöver så varför inte hjälpas åt att köpa/ donera mat till de som behöver det bättre.

I december var det flera yngre personer som bestämde sig för att bli månadsgivare – en  STOR ELOGE till er. Lämna PM alla ni som känner att ni vill bidra till en bättre värld – jag vet att ni finns – tänk med hjärtat !

https://www.nuskin.com/sv_SE/culture/nourish_the_children.html

Jag överlever hungern och jag har att ta av

This entry was posted in Karin's Thoughts & News. Bookmark the permalink.

One Response to 2017 HANDLINGENS ÅR

  1. Ylva says:

    Ser framemot att få följa ditt 2017❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *